Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

 

ICT vacature bij KinderThuisZorg-Nederland

 
Werken bij ICT is allesbehalve saai bij KinderThuisZorg-Nederland. Wij zijn namelijk geen doorsnee kinderthuiszorgorganisatie. Niet één van de velen, maar net een tikkeltje eigenzinniger en eigenlijk bevalt ons dat prima. Op het gebied van ICT kijken we dan ook graag vooruit. Zo werken we al jaren volledig digitaal en hebben we een eigen app ontwikkeld. 
 
Ben jij een positief ingesteld ICT talent? Sta jij jouw mannetje of vrouwtje in het ICT vak? Heb je altijd al een affiniteit gehad met de zorg en wil je werken bij een innovatieve zorgorganisatie en jouw expertise inzetten om alles op het gebied van ICT geolied te laten lopen? Dan is KinderThuisZorg-Nederland vast iets voor jou!
 
Ben jij geïnteresseerd in deze ict zorg vacature? Bekijk hieronder de vacaturebrochure!
 
 
 

Meer over de ICT vacature:

 
 
Niveau: Mbo 4+ of hbo - in de richting van  bedrijfskundige informatica of business IT & Management informatiekunde
Regio Lichtenvoorde
Aantal uren:
Minimaal 32 uur
Dienstverband: Jaarcontract met uitzicht op vast
 
De vacature staat open tot 31 januari. 
 

Sta jij jouw mannetje of vrouwtje in het ICT vak?

Heb je affiniteit met de zorg en wil je werken bij een innovatieve zorgorganisatie?

 
Lees in de vacaturebrochure meer!