Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM
 
 
 

 

Kinderverpleegkundige vacature bij KinderThuisZorg-Nederland

 
Bij KinderThuisZorg-Nederland werk je bij een kinderverpleegkundige thuiszorg organisatie waar je niet zomaar een kinderverpleegkundige bent. Natuurlijk is het uitvoeren van medische handelingen belangrijk maar juist de inzet van de kinderverpleegkundige expertise is voor ons ook van essentieel belang. 
 
Wij doen niet aan functiedifferentiatie. Het maakt niet uit of je een hbo verpleegkundige, mbo verpleegkundige of inservice verpleegkundige bent.
 
Heb je interesse en wil je werken bij de koploper in de kindzorg? Neem dan de tijd om onze uitgebreide vacaturebrochure door te lezen en ontdek wat KinderThuisZorg voor jou kan betekenen. Je kunt hier alles lezen over KinderThuisZorg als werkgever, de mogelijkheden die er zijn buiten de deuren van het ziekenhuis en over je werkzaamheden en ontwikkelmogelijkheden als kinderverpleegkundige.
 
 
088 0200 700
Vind uw
kinderwijkteam
Vul hieronder uw postcode in om de contactgegevens van het kinderwijkteam in uw regio te vinden.
Opnieuw zoeken op postcode
 
 
 
 

Meer over de kinderverpleegkundige vacature:

 
Op de landkaart hiernaast staan alle hoofdregio's en welke kinderwijkteams daaronder vallen. In de postcodetool daarnaast kun je achterhalen in welk kinderwijkteam jouw regio valt. 
   
Regio Landelijk
Aantal uren:
Minimaal 20 uur
Dienstverband: Jaarcontract met uitzicht op vast
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Reageren op de vacature?

Vragen stellen kan via ons vaste landelijke nummer 088-0200700 of via het mobiele nummer 06-26764235 (appen is ook mogelijk).
Mailen mag natuurlijk ook. Dat kan naar medewerkers@kinderthuiszorg.nl Je motivatiebrief en CV ontvangen we ook graag op dit mailadres.