Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

 

Vacature Landelijke Coördinator Zorg en Planning bij KinderThuisZorg-Nederland

 
Een goede en afgestemde planning is belangrijk voor onze zorgkinderen maar ook voor onze medewerkers. De juiste zorg op het juiste moment voor het kind, maar ook een goede balans tussen werk en privé voor onze medewerkers is een dagelijkse uitdaging. 
 
Hiervoor zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die landelijk de planning kan gaan ondersteunen. KinderThuisZorg-Nederland werkt landelijk en in elke regio zijn meerdere planners werkzaam (regionale Coördinatoren Zorg en Planning) die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse aanmelding van kinderen en planning van de zorg in de kinderteams. Naast deze rol zijn de regionale coördinatoren tevens kinderverpleegkundigen die werkzaam zijn in de praktijk. 
 

Waar zijn we naar op zoek?

We zijn op zoek naar iemand die planning als een passie ervaart en die het geweldig vindt om landelijk het planningsproces continu te optimaliseren in afstemming en samenwerking met onze coördinatoren Zorg en Planning, ons HR-team, Arbo en gezondheid en ons financiële team. 
 
Meer lezen over deze vacature? Bekijk dan hieronder de vacaturebrochure!
 
 
 

Meer over de landelijke Coördinator Zorg

en Planning vacature:

 
 
Niveau: minimaal hbo werk- en denkniveau
Regio Lichtenvoorde
Aantal uren: 32 tot 40 uur
Dienstverband: Jaarcontract met uitzicht op vast
 
 
 

Heb jij grote affiniteit met het plannen van zorg? ​​​​

Lees in de vacaturebrochure meer!