Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

 

 

Opleidingsplaats transmuraal kinderverpleegkundige bij KinderThuisZorg-Nederland en het Medisch Spectrum Twente

 
Het Medisch Spectrum Twente en KinderThuisZorg-Nederland gaan samen verder werken aan de verbetering van ketenzorg voor zieke kinderen in Oost-Nederland. Vanaf november 2021 bieden wij twee opleidingsplaatsen aan tot transmuraal kinderverpleegkundige. Je wordt opgeleid binnen twee werkvelden waarbij zich zieke kinderen bevinden en jouw unieke ontwikkeling tot transmuraal kinderverpleegkundige op de voorgrond staat. Gedurende de opleiding vindt de praktijkleerroute plaats in zowel de intramurale als extramurale setting; in het Medisch Spectrum Twente en in één van de kinderwijkteams van KinderThuisZorg rondom Enschede.
 
Ben je een mbo verpleegkundige met hbo werk- en denkniveau, hbo verpleegkundige of heb je (bijna) een verpleegkundige diploma? Wil jij een van de eerste transmurale kinderverpleegkundigen van Nederland worden en voel jij je geroepen om de bruggenbouwer te worden tussen zorg voor zieke kinderen in eigen omgeving en in het ziekenhuis?
 
Neem dan de tijd om onze uitgebreide vacature door te lezen. 
 
 
 
 

Meer over de opleidingsplaats transmurale kinderverpleegkundige

 
 
Niveau: afgestudeerde verpleegkundige, met HBO werk- en denkniveau 
Regio Oost-Nederland (Enschede)
Aantal uren:
Minimaal 32 uur
Dienstverband: Jaarcontract met uitzicht op vast
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DEZE OPLEIDINGSPLAATS IS EEN UNIEKE KANS

VOOR JOU ALS AFGESTUDEERDE VERPLEEGKUNDIGE!

 
Lees in de vacaturebrochure meer!