Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

 

Yara is dé kinderverpleegkundige van de toekomst en opgeleid binnen én buiten het ziekenhuis.

 
Het Beatrix Kinderziekenhuis (BKZ), onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en KinderThuisZorg-Nederland werken aan de verbetering van de ketenzorg voor zieke kinderen in Noord-Nederland. Dit doen zij door samen kinderverpleegkundigen op te leiden.
 
Vanaf september 2022 bieden wij gezamenlijk vier opleidingsplaatsen aan. Hiervoor zoeken wij verpleegkundigen die opgeleid willen worden tot kinderverpleegkundige met een transmurale leerweg. Door die transmurale leerweg word jij opgeleid binnen twee werkvelden in de kindzorg. Jouw unieke ontwikkeling staat hierbij op de voorgrond. 
 
Ben je afgestudeerd verpleegkundige met hbo werk- en denkniveau (en 1 jaar werkervaring als verpleegkundige) en herken jij jezelf in Yara? Dan is dit jouw kans! 
 
Je vindt hieronder onze brochure met meer informatie. 
 
 
 
 

Meer over de opleidingsplaats transmurale kinderverpleegkundige

 
 
Niveau: Afgestudeerde verpleegkundige, met HBO werk- en denkniveau 
Regio Woonachtig in regio Groningen
Aantal uren:
Je bent 32 uur per week flexibel inzetbaar vanaf maart 2022 
Dienstverband: Na afronding van de opleiding uitzicht op een (transmuraal) vast dienstverband
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DEZE OPLEIDINGSPLAATS IS EEN UNIEKE KANS

VOOR JOU ALS AFGESTUDEERDE VERPLEEGKUNDIGE!

 
Lees in de vacaturebrochure meer!