Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

 

Verpleegkundige vacature bij KinderThuisZorg-Nederland

 
Bij KinderThuisZorg-Nederland werk je bij een kinderverpleegkundige thuiszorg organisatie waar je niet zomaar een (kinder)verpleegkundige bent. Natuurlijk is het uitvoeren van medische handelingen belangrijk maar juist de inzet van de kinderverpleegkundige expertise is voor ons ook van essentieel belang. 
 
Ben je een hbo verpleegkundige, mbo verpleegkundige of heb je (bijna) een verpleegkundige diploma en je wil graag kinderverpleegkundige worden? 

Neem dan de tijd om onze uitgebreide vacaturebrochure door te lezen en ontdek wat KinderThuisZorg voor jou kan betekenen. Je kunt hier alles lezen over KinderThuisZorg als werkgever, de mogelijkheden die er zijn buiten de deuren van het ziekenhuis en over je werkzaamheden en ontwikkelmogelijkheden als (kinder)verpleegkundige.

 
 
088 0200 700
Vind uw
kinderwijkteam
Vul hieronder uw postcode in om de contactgegevens van het kinderwijkteam in uw regio te vinden.
Opnieuw zoeken op postcode
 
 

Meer over de verpleegkundige vacature:

 
In de postcodetool hiernaast kun je achterhalen in welk kinderwijkteam jouw regio valt. 
 
Niveau: Mbo, hbo, inservice
Regio Landelijk
Aantal uren:
Minimaal 24 uur
Dienstverband: Jaarcontract met uitzicht op vast