Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

 

Vacature financieel medewerker bij KinderThuisZorg-Nederland

 
Houd jij van administratieve en financiële processen binnen een organisatie? Heb je altijd al een affiniteit gehad met de zorg en wil je werken bij een innovatieve zorgorganisatie en daar jouw expertise inzetten? Dan ben jij de financieel administratief medewerker waar wij naar op zoek zijn!
 
Samen met je collega’s binnen serviceteam Financieel ben je onder andere verantwoordelijk voor een juiste verwerking van gewerkte/geregistreerde uren van de kinderverpleegkundigen. Hiervoor monitor je wekelijks de registratie binnen de vooraf gestelde kaders en bespreek je je bevindingen samen met de kinderverpleegkundigen om hen daarmee te helpen. 
 
Hoe je werkdag eruit komt te zien heb je deels zelf in de hand. Zo krijg je veel vrijheid binnen de invulling van jouw werkzaamheden en projecten. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën om op een zo prettig mogelijke en meest efficiënte manier te werken, zowel voor jezelf als voor de kinderverpleegkundigen.
 
Ga jij nauwkeurig te werk? Ben je sociaal en communicatief? Wil je meewerken aan het doorvoeren van veranderingen binnen het serviceteam Financieel en de organisatie? Bekijk dan hieronder de vacaturebrochure!
 
 
 
 

Meer over de vacature financieel administratief medewerker:

 
 
Niveau: Mbo
Regio Lichtenvoorde
Aantal uren: minimaal 24 uur 
Dienstverband: Jaarcontract met uitzicht op vast
 
 

 

Ben jij die financieel administratief medewerker met affiniteit voor de zorg?

 
Lees in de vacaturebrochure meer! 
 
 
 
 

Reageren op de vacature?

Vragen stellen kan via ons vaste landelijke nummer 088-0200700 of via het mobiele nummer 06-26764235 (appen is ook mogelijk).
Mailen mag natuurlijk ook. Dat kan naar medewerkers@kinderthuiszorg.nl Je motivatiebrief en CV ontvangen we ook graag op dit mailadres.Reageren kan t/m 8 oktober 2021.