Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM
hbo verpleegkunde vacature

 

Hbo verpleegkunde vacatures Zuid-Holland en Zeeland

 
Bij KinderThuisZorg-Nederland werk je bij een kinderverpleegkundige thuiszorg organisatie waar je niet zomaar een (kinder)verpleegkundige bent. Natuurlijk is het uitvoeren van medische handelingen belangrijk maar juist de inzet van de kinderverpleegkundige expertise is voor ons ook van essentieel belang. Voor de regio’s Zuid-Holland en Zeeland hebben we meerdere verpleegkundige vacatures open staan.
 
 
Wij zijn op zoek naar hbo kinderverpleegkundigen en hbo verpleegkundigen die de opleiding tot kinderverpleegkundige willen volgen. Heb jij interesse in deze (kinder)verpleegkundige vacature? Wil je werken bij de koploper in de kindzorg? Neem dan de tijd om onze uitgebreide vacaturebrochure door te lezen en ontdek wat KinderThuisZorg voor jou kan betekenen. Je kunt hier alles lezen over KinderThuisZorg als werkgever, de mogelijkheden die er zijn buiten de deuren van het ziekenhuis en over je werkzaamheden en ontwikkelmogelijkheden als (kinder)verpleegkundige.
 
 
 

Meer over de hbo verpleegkunde vacature:

 
Op de landkaart hiernaast staan alle hoofdregio's en welke kinderwijkteams daaronder vallen. In de postcodetool daarnaast kun je achterhalen in welk kinderwijkteam jouw regio valt. 
   
Regio Regio Zuid-Holland en Zeeland (Hoofdregio 4 + 5)
Aantal uren:
Minimaal 24 uur
Dienstverband: Jaarcontract met uitzicht op vast
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
088 0200 700
Vind uw
kinderwijkteam
Vul hieronder uw postcode in om de contactgegevens van het kinderwijkteam in uw regio te vinden.
Opnieuw zoeken op postcode