Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

 

Opleiding kinderverpleegkundige

 

Nog enkele opleidingsplaatsen beschikbaar in 2021/2022!

120 andere enthousiaste verpleegkundigen gingen je al voor!
KinderThuisZorg-Nederland is een organisatie die kinderverpleegkundige zorg thuis levert. Thuis is het namelijk allang mogelijk om zorg te bieden die vroeger alleen in het ziekenhuis kon worden gegeven. Op jaarbasis geven wij dan ook aan meer dan 4000 kinderen zorg in de thuissituatie. Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen altijd verpleegd en behandeld worden door professionals die specifiek voor deze zorg aan kinderen zijn opgeleid. Wij hebben daarom in de afgelopen jaren al meer dan 120 verpleegkundigen opgeleid tot kinderverpleegkundige. En we zijn niet van plan om daar mee te stoppen. 
 
Wij doen niet aan functiedifferentiatie. Het maakt niet uit of je een hbo verpleegkundige, mbo verpleegkundige of inservice verpleegkundige bent.
 
Is het jouw droom om een opleiding tot kinderverpleegkundige te volgen? Neem dan de tijd om onze uitgebreide vacaturebrochure door te lezen en ontdek wat KinderThuisZorg voor jou kan betekenen. Je kunt hier alles lezen over KinderThuisZorg als werkgever, de mogelijkheden die er zijn buiten de deuren van het ziekenhuis en over je werkzaamheden en ontwikkelmogelijkheden als (kinder)verpleegkundige.
 
 
088 0200 700
Vind uw
kinderwijkteam
Vul hieronder uw postcode in om de contactgegevens van het kinderwijkteam in uw regio te vinden.
Opnieuw zoeken op postcode
 
 
 
 

Meer over de vacature opleiding tot kinderverpleegkundige: 

 
Op de landkaart hiernaast staan alle hoofdregio's en welke kinderwijkteams daaronder vallen. In de postcodetool daarnaast kun je achterhalen in welk kinderwijkteam jouw regio valt. 
   
Regio Landelijk 
Aantal uren:
Minimaal 24 uur
Dienstverband: Jaarcontract met uitzicht op vast