Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM
 

 

Kinderverpleegkundige vacature Utrecht

 
We hebben vacatures voor 15 kinderverpleegkundigen en 5 verpleegkundigen die opgeleid willen worden tot kinderverpleegkundige!
 

Familie-uitbreiding in de regio Utrecht!

 
Je leest het goed. Bij KinderThuisZorg-Nederland voelen we ons één grote familie. We zijn dan misschien een grote organisatie, maar we zijn kleinschalig georganiseerd. In onze gezellige maar zeer professionele kinderteams werken tussen de 7 en 14 medewerkers nauw met elkaar samen. De kinderteams treffen elkaar twee keer per maand om met elkaar te overleggen en te sparren en zijn volledig uitgerust om veelvuldig contact met elkaar te kunnen hebben.
 
Vanwege nauwere samenwerkingen met ziekenhuizen in de regio Utrecht gaan we onze familie uitbreiden. We zijn daarom in deze regio op zoek naar maar liefst 15 kinderverpleegkundigen en 5 verpleegkundigen die de opleiding tot kinderverpleegkundige willen volgen. We gaan hiermee 2 hele nieuwe kinderteams opstarten in deze regio.
 
Bij KinderThuisZorg-Nederland werken is een ervaring die je niet wilt missen. Het werkveld is enorm divers omdat kinderen de meest uiteenlopende ziekten en aandoeningen hebben. Steeds meer zorg waarvoor kinderen vroeger in het ziekenhuis moesten blijven, kan nu gelukkig in de eigen leefomgeving van het kind worden gegeven. Infuustherapie, zorg voor oncologische kinderen, beademingszorg, palliatieve- en terminale zorg maar ook het ondersteunen van het kind en ouders om hun weg te vinden in het zorgveld zijn een kleine greep uit de werkzaamheden van onze kinderverpleegkundigen.

Je voert dus niet alleen medische handelingen uit, maar er wordt ook een beroep gedaan op jouw kennis en expertise als kinderverpleegkundige. Je biedt zorg op de meest uiteenlopende plekken en situaties waarbij je de vrijheid krijgt om zelf invulling te geven aan jouw professie en… je mag bij ons nog echt de tijd nemen voor het kind en het gezin. Hoe fijn is dat!

De organisatie ondersteunt jou volledig in het uitvoeren van je beroep als (kinder)verpleegkundige maar ook jouw privéleven wordt niet vergeten. Ook met een kleiner contract zorgen we ervoor dat jouw planning goed is afgestemd om je privéleven zodat je niet elke dag hoeft bezig te zijn met je werk.
 
We hopen dat jij diegene bent die bij onze familie past en verwelkomen je graag bij KinderThuisZorg-Nederland! 
 
Wil je meer informatie? Lees dan snel de vacaturebrochures die je hieronder kunt vinden!

 
 
 
 

Vacature: Opleiden tot kinderverpleegkundige

 
Aantal uren:
Minimaal 24 uur
Dienstverband: Jaarcontract met uitzicht op vast
 
 
 
 
 

Vacature: Kinderverpleegkundige

 
 
Aantal uren:
Minimaal 20 uur
Dienstverband: Jaarcontract met uitzicht op vast
 
 
 
 

Reageren op de vacature?

Vragen stellen kan via ons vaste landelijke nummer 088-0200700 of via het mobiele nummer 06-26764235 (appen is ook mogelijk).
Mailen mag natuurlijk ook. Dat kan naar medewerkers@kinderthuiszorg.nl Je motivatiebrief en CV ontvangen we ook graag op dit mailadres.