Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

 

 

 

BRANCEVERENIGING MEDISCHE KINDZORG THUIS

KinderThuisZorg is lid van de Brancheorganisatie Medische Kindzorg Thuis (BMKT). Door samen met andere kinderthuiszorgorganisaties krachten te bundelen vergroten we onze gezamenlijke expertise en kunnen we bij de politiek en zorgverzekeraars aandacht vragen voor oplossingen die nodig zijn.

Een gezamenlijke visie op kwaliteit

 
Kinderen die zorg nodig hebben buiten de deuren van het ziekenhuis worden in Nederland nog te vaak behandeld als volwassenen. Daar waar kinderen bijvoorbeeld in het ziekenhuis worden opgenomen op de kinderafdeling is het buiten het ziekenhuis helemaal niet zo vanzelfsprekend dat een ziek kind zorg krijgt van een kinderverpleegkundige. Daarnaast is het belangrijk dat er niet alleen naar wensen en behoeften wordt gekeken vanuit medisch oogpunt maar dat ook wordt gekeken naar de ondersteuning die een kind en gezin eventueel nodig hebben op het gebied van de ontwikkeling die het kind doormaakt, het inzetten van het sociale netwerk en het waarborgen van de veiligheid. De BMKT werkt dan ook aan een gezamenlijke visie op kwaliteit als het gaat om het verlenen van verpleegkundige zorg door kinderthuiszorgorganisaties.

 

 

 

De zorg betaalbaar houden

 
 
Daarnaast voelt de BMKT zich maatschappelijk medeverantwoordelijk om de zorg voor nu en in de toekomst betaalbaar te houden en belanghebbende partijen zoals het ministerie van VWS en de Zorgverzekeraars gevraagd en ongevraagd te informeren over actuele kwesties in de zorg voor zieke kinderen.
 
Wilt u weten waar de BMKT zich nog meer voor inzet? Kijk dan op www.bmkt.nl