Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

KinderZorghotel

Kinderen willen iets beleven op vakantie. Of ze nu gezond zijn of ziek. Het KinderZorgHotel is daar helemaal op ingericht. Het biedt een zeer compleet verblijf, met werkelijk alles erop en eraan. Een prachtige entourage die anders is dan waar dan ook. Maar het echte verschil met andere hotels, dat zijn de zorgmogelijkheden voor zieke kinderen. Daarvoor zijn er sfeervolle zorgkamers met verschillende voorzieningen. Vergeten dat je ziek bent, daar gaat het om.

Overal in en om het hotel vind je verrassingen. Een deur is nooit alleen maar een deur, maar je kunt er ook iets op zien. En een plafond biedt vaak uitzicht op een andere wereld.