Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

 

HR vacature bij KinderThuisZorg-Nederland

 
Het HR-team streeft er naar dat alle medewerkers bij KinderThuisZorg lekker aan het werk kunnen zijn, zich gehoord voelen en weten bij wie zij terecht kunnen als zij hier behoefte aan hebben. Hierbij hebben zij één heel belangrijk punt altijd in gedachten, namelijk ‘aandacht’. Daarnaast is het ook belangrijk dat jij op de hoogte bent van de behoefte van onze medewerkers. Een persoonlijke benadering en inlevingsvermogen vinden wij namelijk heel belangrijk.
 
Ben jij positief ingesteld en durf jij buiten de gebaande paden te denken? Heb je kennis van HR-processen, wet- en regelgeving en communicatietechnieken? 
 
Meer lezen over deze hr vacature? Bekijk dan hieronder de vacaturebrochure!
 
 
 
 

Meer over de HR vacature:

 
 
Niveau: Minimaal HBO werk- en denkniveau
Regio Lichtenvoorde
Aantal uren: 40 uur. In overleg is 32 - 36 uur mogelijk
Dienstverband: Jaarcontract met uitzicht op vast
 
 
 

Ben jij die HR-medewerker die buiten de gebaande paden durft te denken?

Lees in de vacaturebrochure meer!