Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM
 

INFUUSBEHANDELING

Via infuusbehandelingen thuis zorgen wij voor het toedienen van medicijnen, vocht of voeding in opgeloste vorm. De infuusvloeistof loopt, al dan niet met behulp van een infuuspomp, via een infuuslijn in een katheter die van tevoren in het lichaam van uw kind is ingebracht. Het voordeel van infuusbehandeling thuis is dat het uw kind minder afhankelijk maakt. Opname in een ziekenhuis is niet nodig. Er is dus minder inbreuk op het dagelijkse leven van uw kind en gezin.

Infuusbehandelingen of -methoden hebben verschillende benamingen en er zijn uiteenlopende leveranciers van apparatuur en materialen. U kunt dus termen tegenkomen als port-a-cath, (heparineslot, flushen, aanprikken) PICC-lijn, VAP, CVK CVC, perifeer infuus, getunnelde katheter, systemen pompen: bolus, spuitpomp, CADD legency, elastomeerpomp, volumetrische pomp etc.
 

SPECIAAL OPGELEID VOOR INFUUSBEHANDELING OF -THERAPIE

Met een aantal ziekenhuizen in Nederland hebben wij zo’n goede samenwerking dat wij ook bevoegd zijn om bijvoorbeeld chemotherapie of enzymtherapie thuis te geven. Onze kinderverpleegkundigen zijn hiervoor speciaal opgeleid.