Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

HOE WERKT
KINDERTHUISZORG

 

Werken bij KinderThuisZorg is werken bij een ambitieuze zorgorganisatie waar ruim 250 (kinder)verpleegkundigen werkzaam zijn. KinderThuisZorg is qua leeftijd zelf net kinderschoenen uit want de organisatie bestaat achttien jaar. Maar in die achttien jaar heeft de organisatie wel het vakgebied ‘thuiszorg voor kinderen in Nederland’ op de kaart gezet en dat blijft zij doen!

We verlenen kinderverpleegkundige zorg buiten het ziekenhuis, maar we doen veel meer dan dat!

Onze core business is het verlenen van kinderverpleegkundige zorg buiten het ziekenhuis. Bij het kind thuis dus, op het kinderdagverblijf, op school, maar we kunnen ook zorg leveren bij opa of opa of op een vakantieadres ergens in Nederland. Maar naast deze core business doen we veel meer. Wil je weten wat? Lees alles over deze projecten in het menu onder: MEER

 

 

We groeien hard en hebben altijd nieuwe collega’s nodig!

KinderThuisZorg groeit hard. Zo hard dat we heel veel nieuwe collega’s nodig hebben. We krijgen steeds meer zorgvragen van kinderen en hun ouders. Daar willen we graag aan voldoen, maar dat kunnen we nooit realiseren zonder goede (kinder)verpleegkundigen. Ben jij nieuwsgierig naar onze vacatures of wil jij gewoon weten hoe het is om bij ons te werken?