Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

ONZE
KINDERWIJKTEAMS

 

KinderThuisZorg werkt met 36 enthousiaste kinderwijkteams, verspreid over heel Nederland. Naast het uitvoeren van alle mogelijke verpleegkundige handelingen zijn zij zelf verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg, het opstellen van het zorgplan, de intake en de evaluatie van de zorg. Kortom zij hebben een heel veelzijdige en afwisselende functie! Wil je weten hoe de taken in een team zijn verdeeld en hoe we dat doen? Klik dan hier om het te lezen.

Flexibele teams

Ieder kinderwijkteam bestaat uit minimaal zes en maximaal vijftien (kinder)verpleegkundigen. Wordt het kinderwijkteam te groot, dan gaan wij bewust splitsen. Waarom? Door onze teams klein en compact te houden, spreken we de taal van de regio, maken we deel uit van allerlei regionale netwerken en kunnen we sneller beslissingen maken. Hierdoor zijn we flexibel en staan we dichter bij het kind en het gezin.
 

WIST U DAT...

Onze kinder-verpleegkundigen in 2017 5.142.269 KM hebben gereden? dat is 128x de aarde rond!

BEN JE BENIEUWD WELK KINDERWIJKTEAM 
BIJ JOU IN DE BUURT ACTIEF IS?

Vul hieronder de postcode check in. Na het invullen verschijnt het kinderwijkteamnummer op de landkaart.

Opnieuw zoeken op postcode
 
 

Onder één nummer bereikbaar

Onze kinderwijkteams zijn allemaal onder één nummer bereikbaar. Bel het nummer hieronder vermeld en kies voor optie 1. Na het kiezen vragen wij u de vier cijfers van uw postcode in te voeren. U wordt dan doorverbonden met het juiste kinderwijkteam.

088 0200 700

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35