Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

OVER KINDERTHUISZORG

KinderThuisZorg. Ooit begonnen op een zolderkamertje. Het allereerste kindje in zorg heette Binx. Daar heeft onze mascotte, steun en toeverlaat Bink zijn naam aan te danken. Al snel waren we de grootste kinderthuiszorgorganisatie van Nederland.

Wilt u meer weten over onze geschiedenis?

Eerlijk gezegd: we kijken liever vooruit.
Maar we hebben wel een hele mooie tijdlijn die de moeite waard is.

 
 

350 BIG-geregistreerde kinderverpleegkundigen

Het team van KinderThuisZorg bestaat nu uit zo’n 350 BIG-geregistreerde kinderverpleegkundigen (waaronder ook verpleegkundig specialisten, forensisch verpleegkundigen, kinderoncologie- en neonatologieverpleegkundigen) en een kinderarts!

Al deze medewerkers zetten zich dag in en dag uit in voor onze 800 - 1000 kinderen en hun gezin die verpleegkundige zorg buiten het ziekenhuis nodig hebben.

 

Gecertificeerde zorg

Alle zorg die wij verlenen aan kinderen voldoet aan de eisen die de overheid daaraan stelt. Wij hebben daarom ook contracten met alle zorgverzekeraars in heel Nederland!

Nog een lange weg te gaan

Dit alles is natuurlijk een mooi verhaal: maar wat we uiteindelijk willen is dat de zorg zo georganiseerd is dat alle kinderen in Nederland de zorg krijgen die bij hen past en dat kinderen kunnen meepraten. Kinderparticipatie staat bij ons hoog in het vaandel! We hebben dus nog een hele weg te gaan…