Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM
 
 
 

 

Transmuraal kinderverpleegkundige vacature bij KinderThuisZorg-Nederland

 
Word jij de transmurale kinderverpleegkundige van de toekomst? 
 
Ben jij werkzaam als kinderverpleegkundige in het ziekenhuis maar wil jij ook graag zorg verlenen buiten de muren van het ziekenhuis? Vind jij dit een interessante wereld en wil jij meewerken aan de verbinding van de ketenzorg voor zieke kinderen in Nederland? Dan is het werken als transmuraal kinderverpleegkundige bij KinderThuisZorg-Nederland iets voor jou! In deze functie werk je zowel in het ziekenhuis als bij het transmurale kinderteam van KinderThuisZorg. 
 
KinderThuisZorg-Nederland heeft met diverse ziekenhuizen de eerste transmurale kinderverpleegkundigen van Nederland opgeleid. Omdat wij net zoals vele ziekenhuizen geloven in dit nieuwe concept starten wij in 2021 met transmurale kinderteams. In deze kinderteams werken kinderverpleegkundigen die achter deze visie staan en er voor gaan om deze twee werkvelden steeds nader tot elkaar te laten komen. Zorg zonder muren is de zorg van de toekomst!
 
Heb je interesse in een baan als transmurale kinderverpleegkundige? Neem dan de tijd om onze uitgebreide vacaturebrochure door te lezen en ontdek wat KinderThuisZorg voor jou kan betekenen. 
 
 
088 0200 700
Vind uw
kinderwijkteam
Vul hieronder uw postcode in om de contactgegevens van het kinderwijkteam in uw regio te vinden.
Opnieuw zoeken op postcode
 
 
 
 

Meer over de transmurale kinderverpleegkundige vacature:

 
Op de landkaart hiernaast staan alle hoofdregio's en welke kinderwijkteams daaronder vallen. In de postcodetool daarnaast kun je achterhalen in welk kinderwijkteam jouw regio valt. 
   
Regio Landelijk
Aantal uren:
0 - 20 uur
Dienstverband: Jaarcontract met uitzicht op vast