Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

WAT DOEN WIJ NOG MEER

Onze core business is het verlenen van kinderverpleegkundige zorg buiten het ziekenhuis. Bij het kind thuis dus, op het kinderdagverblijf, op school, maar we kunnen ook zorg leveren bij opa of opa of op een vakantieadres ergens in Nederland. Maar naast deze core business doen we veel meer.

Wij vinden dat de wetgeving en financiering rond thuiszorg voor kinderen nog steeds teveel gebaseerd is op thuiszorg voor volwassenen. Vandaar ook onze lijfspreuk: “Kinderen zijn geen kleine volwassenen”. Dat dragen we uit, overal waar dat kan. En we handelen er ook naar. We blijven ons inspannen om bij politiek en zorgverzekeraars de thuiszorg voor kinderen als specialistische sector onder de aandacht te krijgen en dat lukt.

 
       
 
 

 

 

Waarom we meer willen?

Wat we uiteindelijk willen, is dat de zorg zo georganiseerd is dat alle kinderen in Nederland de zorg krijgen die bij hen past en dat kinderen zelf daarover kunnen meepraten. Kinderparticipatie staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen in woorden, maar ook daadwerkelijk in de praktijk.

Daarnaast zijn we druk bezig met het ontwikkelen van opleidingsconcepten voor kinderen, ouders en professionals die betrokken zijn bij de zorg voor zieke kinderen in en buiten het ziekenhuis. Wij houden die kennis niet allen voor onszelf, maar geven deze kennis ook graag door aan hogescholen, universiteiten en op conferenties en symposia. 

Omdat kinderthuiszorg ons vak is, maar ook een nieuwe sector is in zorgland, bouwen we nog iedere dag volop verder om de praktische zorg voor zieke kinderen en de organisatie daaromheen te verbeteren. Op alle fronten! We kijken namelijk graag vooruit en niet achterom.

Wil je weten wat en hoe we dat allemaal doen? Klik dan snel op één van de afbeeldingen hiernaast! Bij publicaties kun je ook lezen welke rapporten wij mede hebben geschreven en ontwikkeld.