Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

HET ZIEKENHUIS THUIS

Veel kinderen zouden, met goede begeleiding, thuis kinderverpleegkundige zorg kunnen krijgen – mits de thuissituatie dit toelaat en ouders dit willen en aankunnen. Zodat het ‘gewone leven’ en daarmee de psychosociale ontwikkeling van zowel het kind als ook broertjes en zusjes zo min mogelijk wordt verstoord. Zodat het gezinsleven doorgaat en er, in plaats van weer een ziekenhuisbezoek, nog tijd is voor school, vrienden en hobby’s.

Voor ieder kind op maat
gemaakte zorg

Door technische ontwikkelingen zijn allerlei verrichtingen die voorheen op een kinderafdeling plaats moesten vinden nu ook buiten het ziekenhuis mogelijk. Zelfs bepaalde chemotherapieën en enzymtherapieën kunnen kinderen thuis krijgen. Verpleegkundige zorg thuis wordt altijd in nauw overleg met kind en ouders gegeven, waarbij zij – afhankelijk van hun vaardigheden, wensen en noden meer of minder zelf doen.