Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

PUBLICATIES

KinderThuisZorg brengt heel wat publicaties uit. Interessante rapporten over zorg, mooie tijdschriften vol verhalen van kinderen, hun ouders en hoe zij kijken naar zorg. Maar ook mooie voorleesverhalen van Bink en Bibi. Waar kinderen leren om te gaan met de dagelijkse problemen die zij tegen kunnen komen, zoals pesten, vrienden maken en vertrouwen. 

3 /3 video
De Proeftest - chemotherapie thuis

Een film-docu waarin twee kinderen, Justin (8) en Roemer (8), met leukemie worden gevolgd. Zij doen mee aan een bijzondere 'proeftest', een drie maanden durende pilot voor chemotherapie thuis.