Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM
 

 

ZELF AANLEREN VAN VERPLEEGKUNDIGE HANDELINGEN

 
Zelf een verpleegkundige handeling aanleren? Ook daarbij kunnen wij u helpen.

Bij KinderThuisZorg worden u en uw kind zoveel mogelijk betrokken bij de zorg. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om de zorg zoveel mogelijk op uw gezin af te stemmen. U krijgt precies die ondersteuning die in uw specifieke situatie nodig en gewenst is. 

Als het nodig en mogelijk is, kunnen wij u bijvoorbeeld een verpleegkundige handeling aanleren. Soms kan uw kind dit zelf aanleren, in andere gevallen kunnen wij het u als ouder of verzorger aanleren. De hulp en begeleiding wordt geboden door onze gediplomeerde kinderverpleegkundigen.