Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

HANDVEST
KIND EN ZORG

 

Daar staan wij voor!

 
Wij vinden het ongelofelijk belangrijk dat (ernstig) zieke kinderen, broertjes, zusjes en ouders kunnen rekenen op absolute kwaliteit van zorg.
 
Bij KinderThuisZorg zijn wij ervan overtuigd dat kwaliteit van zorg alleen kan bestaan als er echt aandacht is voor de specifieke behoeften die een ziek kind en het gezin op een bepaald moment hebben. Helaas blijkt dit in de praktijk niet altijd zo te zijn. Om dit te veranderen heeft KinderThuisZorg zich samen met andere partijen sterk gemaakt voor het handvest Kind en Zorg. In het handvest Kind en Zorg staan rechten van zieke kinderen en hun gezin. Daaraan moeten professionals zich houden! Die rechten zijn overigens gebaseerd op het Verdrag inzake de Rechten van het Kind (VRK) dat al vanaf 1995 van kracht is in Nederland.
In het handvest staat bijvoorbeeld het recht op zorgverlening thuis als dit mogelijk is en het recht om behoeften en wensen kenbaar te maken.
1 /10

HANDVEST KIND EN ZORG

Een versie voor kinderen en een versie voor volwassenen

Van het handvest Kind en Zorg zijn twee versies gemaakt. Een versie voor kinderen en een versie voor volwassenen en zorgprofessionals. De inhoud is gelijk, alleen de vorm is aangepast.

HANDVEST KIND EN ZORG

Voor ons - en voor iedereen - erg belangrijk

Wij vinden de rechten uit het handvest zo belangrijk, dat ze overal op te vinden zijn. Op onze auto’s, op het briefpapier, in onze brochure en natuurlijk op deze website! Iedereen zou moeten weten waar kinderen en gezinnen recht op hebben en hoe de kwaliteit van zorg gegarandeerd kan worden.