Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM
DEZE SUPERHELDEN DRAGEN AL DE BINK EN BIBI 1,5 METER IS BETER BUTTON.
 
WIL JIJ DIE OOK?
LEES SNEL VERDER

 

Samen supersterk tegen corona als echte superhelden!

 
 

 

Bink en Bibi hebben een stripverhaal en buttons gemaakt. In het stripverhaal vertelt Bink aan Bibi dat hij veel hoort over het coronavirus en dat hij bang is heel ziek te worden. Superhelden kunnen ook ziek worden… Maar Bibi heeft superpower tips zodat Bink zich zo goed mogelijk kan verdedigen tegen corona! 

De 1,5 meter regel is ook lastig voor Bink. Hij moet toch verpleegd worden? En knuffelen met papa en mama? En spelen met Bibi? Bibi legt hem uit waarom het zo belangrijk is dat ze 1,5 meter afstand houden. 
Daarom hebben zij buttons gemaakt, zodat zij zelf aan anderen kunnen laten zien dat ze afstand willen houden. 
 
Wil je het hele stripverhaal lezen en de buttons ontvangen? En wil je de superpower tips van Bibi zien? Kijk dan snel verder op deze pagina!
 
 
 
 

 

 

Bibi's superpower tips!

Bink en Bibi doen samen (met gepaste afstand) voor wat de superpower tips zijn en hoe je ze kunt uitvoeren. Leer ze aan iedereen die je kent!
 
Je vindt de tips ook op de social media kanalen van Bink en Bibi. 
 
 

   @bink_en_bibi   

       

  @binkenbibi

 

Stripverhaal en buttons opvragen

Het stripverhaal en de buttons zijn helemaal gratis. Bink en Bibi vinden het namelijk ernorm belangrijk dat kinderen niet ziek worden door het coronavirus en doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen en deze boodschap te verspreiden.

Bink en Bibi zouden het heel leuk vinden als je de boodschap: '1,5 meter is beter' wil delen. Dit kun je doen door een foto te maken waarop jij (of samen met papa, mama, broertje, zusje, verpleegkundige) de button(s) draagt en deze foto te posten met de #anderhalvemeterisbeter en #binkenbibi. 

Heb je geen Facebook of Instagram, vraag dan of jouw papa of mama de foto wil delen op social media of de foto te sturen naar hallo@binkenbibi.nl.

Het pakket opvragen kan via de Facebook- en Instagram pagina van Bink en Bibi en via hallo@binkenbibi.nl.

Let op: Geef aan hoe oud je bent en of je broertjes en/of zusjes hebt en hoe oud zij zijn. Dan sturen Bink en Bibi genoeg buttons op.