Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM
 

 

WERKEN IN ONS KINDERWIJKTEAM

 

Samen verantwoordelijk voor totale proces!

 
De (kinder)verpleegkundigen van KinderThuisZorg werken in heel Nederland binnen zelfverantwoordelijke kinderwijkteams. Onze verpleegkundigen werken goed samen maar zijn zelf verantwoordelijk voor processen binnen het team. Belangrijk is bijvoorbeeld dat onze verpleegkundigen de manier waarop ze hun taken uitvoeren zelf organiseren. Zij worden niet direct aangestuurd door een manager. De teams managen zichzelf als het ware binnen de afgesproken doelen, kaders en beleid van KinderThuisZorg. In het team wordt gezamenlijk of in overleg met de planner afgesproken wie er naar welk kind gaat, waar en wanneer en als er iemand ziek wordt, lossen zij dat samen op. Ze zijn dus als team verantwoordelijk voor de totale zorgverlening in hun team en regio. Hierdoor krijgen zij de ruimte om te leren en te groeien.

WAAR BEN JIJ EEN STER IN?

 

Iedere verpleegkundige is naast het verlenen van zorg verantwoordelijk voor een aantal vaste taken. Binnen KinderThuisZorg noemen we deze verschillende taken de sterrollen. De verschillende sterrollen binnen een team hebben onder andere te maken met planning, coaching en coördineren. Iedere verpleegkundige mag een van deze sterrollen aan de hand van zijn of haar persoonlijkheid en kwaliteiten op zich nemen. Deze sterrol wordt meestal gekozen en verdeeld op basis van interesse, kwaliteiten en talenten. Zo profiteert het hele team van elkaar! 

 

WIL JE WETEN WELKE STERROL BIJ JOU PAST?

DOE DAN DEZE LEUKE TEST!

 


 
 
ZORG BIEDEN
 
TEAMMAIL BEANTWOORDEN
 
NOTULEREN VAN OVERLEGGEN
 
EVALUEREN ZORGPLAN
 
(VAKANTIE) PLANNING
 
AANSPREEKPUNT KORT VERZUIM
 
INTAKE
 
(HER)INDICATIES PGB
 
BESTELLING VAN MATERIALEN
 
VOORZITTEN VAN OVERLEGGEN
 
VOORTGANGS- RAPPORTAGES
 
WERVING EN SELECTIE
 
COMMUNICATIE EN PR
 
INTERNE AUDITS
 
INWERKEN COLLEGA'S
 
EXTERNE CONTACTEN
 
LES GEVEN
 
WERKBEGELEIDER
 
VOORZITTEN OVERLEG
 
FINANCIËLE RAPPORTAGE
 
INTERVISIE