Webdesign door Ontwerpbureau Twisted Stranger

Wij maken gebruik van cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
 
0%
SLUIT SCHERM

Zorg met een bonus

Vera Tomassen

Vera Tomassen vormt met man Tycho en dochters Fiene en Bommel een normaal gezin. Ze maken alleen abnormale dingen mee. Een fysieke en mentale ontwikkelingsachterstand en onverklaarbare ademstops maken Bommel totaal onverwacht tot een zorgenkindje. KinderThuisZorg springt wekelijks bij.

‘’Ze kan natuurlijk ook naar huis met een sonde en de saturatiemonitor’’. Ik hoor het de KNO-arts nog zeggen. Ik zag dit toen niet zitten. Dat kan toch helemaal niet! Hoe moet dat dan thuis? Gaandeweg veranderde dit gevoel. We wilden zo graag naar huis. Klaar met al dat gereis en een opgesplitst gezin. Na twee maanden mocht Bommel naar huis. Met zorg.

Zo hoorden we voor het eerst dat er kinderverpleegkundige zorg aan huis gegeven kon worden. Wij hadden geen idee dat dit kon! Ik was al blij met het intakegesprek met KinderThuisZorg. Zoveel kennis en begrip. Eindelijk hulp! We waren uitgeput sinds de geboorte van Bommel en het ziekenhuisavontuur. De zorg viel ons zwaar. We hadden veel vragen, behoefte aan tips en steun. Gelukkig konden de verpleegkundigen snel starten. Een verademing! Het voelde meteen goed.

Inmiddels zijn we twee jaar verder. Wij hebben hele ervaren, betrokken, lieve en professionele kinderverpleegkundigen die voor Bommel zorgen. Ze kijken goed naar haar, leren haar vlot kennen en spelen goed op haar in. In hun aanpak groeien ze met Bommel mee. Ik heb bewondering voor de natuurlijke manier waarop ze dit doen.